Jump to content
Sign in to follow this  
Atebo

Coopers Irish Stout ?

Recommended Posts

Początkowe blg12 po 7 dniach miałem 4,5 dizisiaj po 10 dniiu bez zmian Blg 4,5. Rozlewać do butelek? Dodać cukru do nagazowania?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiedyś kolega polecił, bym przelał na cichą jeśli tak słabo odfermentowało. Trochę pomogło :) (drożdże dostały trochę tlenu) Spadło po tygodniu o 2 blg.

A swoją drogą, to musiałeś w zimnym fermentować, bo mi ta puszka w 3 dni spadła z 10 do 3 blg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zgadza się fermentowało w temp 18-20. Dodałem po 2g cukru na 1/2l i poszlo do butelek. Za kilka tygodni posmakuję co z tego wyszło.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.