Jump to content
Sign in to follow this  
Makaron

Zacieranie Parti-gyle.

Recommended Posts

Jeśli ktoś chciałby kiedyś uwarzyć dwie warki za jednym razem proponuje zapoznać się z tym artykułem. Niestety po angielsku, ale jeśli będzie zainteresowanie tym tematem coś tam streszczę w wolnej chwili.

 

http://www.homebrewtalk.com/wiki/index.php/Parti-gyle

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm... nie wiedziałem że wykorzystuję jakąś starą technikę warząc portera czy koźlaka i robiąc przy tym lekkiego ciemniaczka. :D

A tak przy okazji, kto wie skąd ta nazwa Parti-gyle?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.