olgierd 17 Posted April 6, 2012 Witajcie Piwowarki i Piwowarzy. Mam na imie Olek, mieszkam w Radzionkowie (Śląsk) i jestem zapalonym wędkarzem a od kilku dni także początkującym "raczkującym" piwowarem. Gustuję w piwach ciemnych i od takiego też zacząłem. Pierwsza warka - "Mistr Sladek - Tmave". Ambicje ? Jak najbardziej prawdziwe warzenie z naturalnych składników. Mam nadzieję, że pomożecie mi przejść przez poczatki tego jakże ciekawego hobby Jeszcze raz witam i życzę zdrowych, spokojnych Świąt Wielkanocnych. Pozdrawiam Olek Quote Share this post Link to post Share on other sites
andy 68 1 Items Posted April 6, 2012 Witaj na 4um samych udanych warek życzę Quote Share this post Link to post Share on other sites
elroy 728 1 Items Posted April 6, 2012 Witaj na forum i piwowarskich sukcesów życzę Quote Share this post Link to post Share on other sites
re5pect 0 Posted April 6, 2012 Witam. Też dopiero zaczynam więc życzę powodzenia Quote Share this post Link to post Share on other sites
dori 303 1 Items Posted April 6, 2012 Witaj na forum Życzę samych udanych warek! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Z_bychu 6 Posted April 6, 2012 Witam sąsiada za miedzy. Jak najszybciej zacieranie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bubuś 8 Posted April 6, 2012 Witam i samych udanych piwek życzę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fidel 151 1 Items Posted April 7, 2012 Powodzenia w piwowarzeniu i nie zrażaj się niepowodzeniami Quote Share this post Link to post Share on other sites
AgaL 43 1 Items Posted April 7, 2012 Śląsk, zamiast zagłębiem węglowym, stanie się niedługo zagłębiem piwowarów. Witam na forum i życzę, żebyś się wkręcił! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szwed 48 Posted April 7, 2012 Cześć Olek pozdrawiam z Rydułtów Quote Share this post Link to post Share on other sites
19Mateusz87 54 Posted April 7, 2012 Część Olek. Też lubię spędzać czas nad wodą z kijem w dłoni, powodzenia. Najlepsze życzenia wielkanocne dla Ciebie i Twojej rodzinie. Quote Share this post Link to post Share on other sites