Skocz do zawartości

rozcieńczanie brzeczki wodą po warzeniu


dominiox

Rekomendowane odpowiedzi

Z powyższych wpisów wnioskuję, że lepszą wydajność osiąga się zacierając "na rzadko" i wysładzając mniejszą ilością wody, niż zacierając "na gęsto" i wysładzając większą ilością wody?

Prawda?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.