dziedzicpruski 320 Posted April 3, 2012 od paru dni(być może jakaś aktualizacja przeglądarki;Firefox) znikła mi ta przydatna rzecz,nie chodzi o podpowiedzi,ale żeby google zapamiętywało wpisywany tekst ,da się to jakoś ustawić ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
amap 135 1 Items Posted April 3, 2012 w firefoxie Opcje>Prywatność>Pamietaj historię Quote Share this post Link to post Share on other sites
dziedzicpruski 320 Posted April 3, 2012 mam to cały czas zaznaczone. Quote Share this post Link to post Share on other sites
amap 135 1 Items Posted April 3, 2012 jaka wersja? nie ma nic w historii czy nie pojawia się 'dymek'? Quote Share this post Link to post Share on other sites
dziedzicpruski 320 Posted April 3, 2012 wersja 11.0 ale możne google wyłączyło tą funkcje dla niezalogowanych ?, kiedyś miałem tak ,ze po kliknięciu lewym myszy na miejsce do wpisywania,wyświetlała mi się lista kiedyś wpisywanych rzeczy,te które szukałem częściej były na górze,to dla mnie bardzo wygodne było,teraz nic się nie dzieje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
amap 135 1 Items Posted April 3, 2012 jesteś pewien, że to było w wyszukiwarce? taka funkcja jest charakterystyczna dla pól w formularzach, w guglu pojawiaja sie podpowiedzi dotyczące szukania.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dziedzicpruski 320 Posted April 3, 2012 tak,przez rok tego używałem,podpowiedzi mam wyłączone,bo to straszny badziew jest. Quote Share this post Link to post Share on other sites