Jump to content
pablo

Forum zauważone błędy

Recommended Posts

6 minut temu, elroy napisał:

a co było nie tak?

Jak opisałem - hiperłącza zniknęły, próby dodawania kończyły się niepowodzeniem.

6 minut temu, elroy napisał:

Jak rozwiązałeś problem?

Nic nie zrobiłem. Odczekałem i funkcje zaczęły działać.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wtyczka do wyświetlania plików bsmx z Beermitha poprawiona. Zweryfikujcie na wszelki wypadek w swoich wątkach.

Share this post


Link to post
Share on other sites

elroy mam pytanie można wydłuzyć czas wyswietlania ogłoszenia w giełdzie? Teraz jest to 5 dni a wolałbym dłużej:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Po naciśnięciu zakładki "Wiki" wyświetla mi:

WTF?

image.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dzięki za informację, rzeczywiście tak się dzieje na niektórych przeglądarkach. Niestety ze względu na urlop zajmę się tym w najbliższą sobotę

Share this post


Link to post
Share on other sites

To nie zmienia faktu, że wyświetla się to samo.

image.thumb.png.187d31b9eede7bcf3667057d35ccb1cf.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dnia 14.02.2018 o 13:20, elroy napisał:

Dzięki za informację, rzeczywiście tak się dzieje na niektórych przeglądarkach. Niestety ze względu na urlop zajmę się tym w najbliższą sobotę

Odpoczywaj wydajnie:drinks:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Godzinę temu, anmar napisał:

To nie zmienia faktu, że wyświetla się to samo.

 

Dnia 14.02.2018 o 13:20, elroy napisał:

Dzięki za informację, rzeczywiście tak się dzieje na niektórych przeglądarkach. Niestety ze względu na urlop zajmę się tym w najbliższą sobotę

 

U mnie na Edge działa, ale łączy się przez https:// w IE dzieje się to samo, ale wiki się wtedy łączy przez http://

Wystarczy dopisać 's' i już działa. Dziwne zachowanie, że nie łączy się standardowo przez szyfrowane, ale nie znam się na tym więc nie wiem czym to może być spowodowane.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Z szyfrowaniem faktycznie działa prawidłowo. Dzięki

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na Firefox'sie działa prawidłowo. Wielkie dzięki.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak, znam temat. Wstępnie wygląda na to, że wtyczka tapatalk ma problemy z najnowszą wersją IPS (albo odwrotnie). Napisałem już do supportu Tapatalk, bo skończyły mi się pomysły. Dam znać oczywiście, jak coś się dowiem :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bo generalnie coś jest nie tak z datami certyfikatów. Powinien być jeszcze ważny, odnowiłem ręcznie i okazuje się, że data ważności to dopiero marzec 

Działa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.