Zdrój 18 Posted March 5, 2012 Polskie Stowarzyszenie Piwowarów Domowych zaprasza na wycieczkę do piwnego raju ! 13 browarów, muzeum, zakupy piwne, słodownia - 2500 km w 96 godzin W wygodnym autobusie czeka 28 miejsc (po 2 fotele na 1 osobę ) dla śmiałków, którzy od 12 do 15 kwietnia 2012 r. chcieliby odwiedzić 13 fantastycznych browarów, jedno z największych muzeów piwowarstwa na świecie, słynną słodownię Weyermann, getreanktmarkt (zakupy piwne) oraz przespać się w wiejskim browarze. A na deser zahaczyć o Lipsk - kolebkę stylu Gose. Wycieczka organizowana przez PSPD na zasadach non-profit. Zapisy trwają do 15 marca. Po szczegóły organizacyjne i program wyjazdu zapraszamy na strony PSPD: http://www.pspd.org.pl/pagesnews/wyc...-lipska-zapisy Zapraszamy ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yanek 23 1 Items Posted March 5, 2012 Pdf z programem wycieczki nie chce się otworzyć. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gabi 20 Posted March 5, 2012 Pdf z programem wycieczki nie chce się otworzyć. U mnie się otwiera . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zdrój 18 Posted March 5, 2012 Zostało jeszcze 12 wolnych miejsc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zdrój 18 Posted March 9, 2012 21 śmiałków juz się zdecydowało, pozostało 7 wolnych miejsc - zapisy trwają do 15 marca - zapraszamy Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zdrój 18 Posted March 16, 2012 Zapisy zakończone, wszystkie miejsca w autobusie zajęte . Czekamy na relację ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
AgaL 43 1 Items Posted April 23, 2012 wrzuciłam parę fotek do galerii http://www.piwo.org/gallery/album/79-wycieczka-pspd-do-frankonii-kwiecien-2012/ 1 elroy reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacer 300 1 Items Posted April 23, 2012 aaaa, w końcu zobaczyłem kto był. Tylko dlaczego brak jakichkolwiek relacji??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 257 1 Items Posted April 23, 2012 aaaa, w końcu zobaczyłem kto był. Tylko dlaczego brak jakichkolwiek relacji??? są na forum pspd Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacer 300 1 Items Posted April 23, 2012 No tak, tu już się nie chcą podzielić wrażeniami Quote Share this post Link to post Share on other sites
AgaL 43 1 Items Posted April 23, 2012 Wrażenia (moje) jak najbardziej pozytywne. Super organizacja, wszystko na tip top, zgodność z programem 100%. Miłe towarzystwo, dobre piwa od rana do nocy. Warto było zapłacić i jechać. Szkoda, że tak krótko. Quote Share this post Link to post Share on other sites