ginger_lee 0 Posted February 12, 2012 Witajcie .Powoli zbieram sie do pierwszej warki.Czytam forum od pewnego czasu,zbieram info. i sie ucze-teorii wiec czas na praktyke o ile szanowna poczta dostarczy moje zamowienia.Mam nadzieje,ze bede mogla liczyc na wasza pomoc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zbynekkk 12 Posted February 12, 2012 Paniom pomagamy w pierwszej kolejności. Witamy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dori 303 1 Items Posted February 12, 2012 Witaj na forum i życzę samych udanych warek Quote Share this post Link to post Share on other sites
Afghan 27 1 Items Posted February 12, 2012 Witamy nową piwowarkę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marmur 4 Posted February 12, 2012 Witam i udanych warek Piwowarek nigdy nie za dużo, także tych na obczyźnie Quote Share this post Link to post Share on other sites
AgaL 43 1 Items Posted February 12, 2012 Paniom pomagamy w pierwszej kolejności. Witamy. Jak widzisz sami tu szarmanccy piwowarzy, więc piwowarki mają tutaj dobrze Pozdrawiam i życzę powodzenia Quote Share this post Link to post Share on other sites
Swiaderny 77 1 Items Posted February 12, 2012 Cześć! Czyny, nie słowa Takie podejście mi się podoba Quote Share this post Link to post Share on other sites
kajtek99 25 1 Items Posted February 12, 2012 Witam. Każda piwowarka na wagę...złota ......znaczy złotego napoju....... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ginger_lee 0 Posted February 13, 2012 Dzis swoje pierwsze piwo zrobilam,a raczej zaczelam jego produkcje.Narazie to tylko pucha,ale i tak nie moge sie doczekac babelkow,rozlewania i efektu koncowego.Trzymajcie kciuki Quote Share this post Link to post Share on other sites
misiuzeb 17 1 Items Posted February 14, 2012 Witam na forum. "nie ma takiego miasta Londyn, jest Lądek, Lądek Zdrój..." Quote Share this post Link to post Share on other sites
zbynekkk 12 Posted February 14, 2012 Witam kolejną piwowarkę. Samych udanych warek. Quote Share this post Link to post Share on other sites