suenio 0 Posted December 26, 2011 Witam. Jak w temacie. Kupiłem 25 kg piro sodu bo tanio:) Jako, że sam takiej ilości pewno przez 5 lat nie przejem chętnie odstąpię po kosztach. Mogę podrzucić paczkę na terenie Torunia i okolic, albo odbiór osobisty. Jeżeli się komuś opłaci mogę też wysłać jakąś pocztą polską Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Shooter 82 Posted December 26, 2011 Witam. Jak w temacie. Kupiłem 25 kg piro sodu bo tanio:) Jako, że sam takiej ilości pewno przez 5 lat nie przejem chętnie odstąpię po kosztach. Mogę podrzucić paczkę na terenie Torunia i okolic, albo odbiór osobisty. Jeżeli się komuś opłaci mogę też wysłać jakąś pocztą polską Pozdrawiam Jestem zainteresowany kilogramem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fidel 151 1 Items Posted December 26, 2011 Ja bym wziął 2 kila Do Torunia podjadę, mam blisko. Quote Share this post Link to post Share on other sites
suenio 0 Posted December 26, 2011 Jak tylko przesyłka z allegro do mnie dotrze dam znać. Wpisujcie w wątku komu ile, oraz co i jak. Dla siebie chcę zostawić ok 5kg więc 20kg do rozdysponowania. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Shooter 82 Posted December 26, 2011 suenio uzupełnij profil Quote Share this post Link to post Share on other sites
suenio 0 Posted December 26, 2011 7,5 kg zarezerwowane Quote Share this post Link to post Share on other sites
voltkj 2 Posted December 27, 2011 interesuje mnie 2kg Quote Share this post Link to post Share on other sites
mimazy 102 Posted December 27, 2011 zapisał bym się na 1 kg jeśli jest jeszcze Quote Share this post Link to post Share on other sites
Shooter 82 Posted December 27, 2011 Wezmę jeszcze jeden kilogram, czyli razem dwa. Głupio tak po jeden kilogram jechać. Quote Share this post Link to post Share on other sites
anteks 725 1 Items Posted December 27, 2011 Zakupy po 1-2 kg? Jak Wy to używacie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fidel 151 1 Items Posted December 27, 2011 Zakupy po 1-2 kg? Jak Wy to używacie? Normalnie - ja daję 1-2 łyżeczki na szklankę herbaty. Ale nie mieszam bo nie lubię słodkiej Quote Share this post Link to post Share on other sites
AndrzejKu 13 1 Items Posted December 28, 2011 3 kg reszta informacji na PW Quote Share this post Link to post Share on other sites
mimazy 102 Posted December 28, 2011 słusznie- już dawno odkryto że herbata robi się słodka od mieszania a nie od cukru A poważnie to dobrze przechowywany pirosiarczyn się nie psuje, więc lepeij mieć kilogram za 5 zł niż kupować ciągle po trochu i płacić kilka czy wręcz kilkanaście razy więcej Quote Share this post Link to post Share on other sites
suenio 0 Posted December 29, 2011 (edited) Witam. Wg liczby zamówień powinno jeszcze zostać ok 10kg do rozdysponowania, na ten moment nie mogę się skontaktować z gościem z allegro, a przesyłki jeszcze nie otrzymałem. jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że jest to spowodowane przerwą świąteczno noworoczną i jak chłop wróci z wywczasów to się ogarnie:) Od razu jak dojdzie paczka dam znać. Co do zużycia piro. Wolę mieć zapas w domu i nie odmierzać miarką jak złota po kilka g skoro trafiła się taka cena:) Co do zastosowań domowych, ostatnio sterylizowałem np lodówkę w której trzymam drożdże Pozdrawiam Edit. Dotarłem właśnie z sylwestra. Paczka czeka. Wieczorem zsumuję liczbę zamówień i podam konkrety. Pozdrawiam. Edit. Proszę nie zamawiać więcej ponieważ materiału zbrakło. Potwierdzenia wraz z przydziałem wysłane na prv.. O zakończeniu akcji poinformuję w wątku. Ps. Uważam, że przynajmniej raz w roku ktoś powinien taką akcję pociągnąć jeżeli wszystko pójdzie sprawnie, a ceny się utrzymają Edited January 3, 2012 by suenio Quote Share this post Link to post Share on other sites