Jump to content

Drożdże z Weihenstephan Hefebank


darko
 Share

Recommended Posts

Nie wiem, czy jest się czym podniecać. Większość ich szczepów drożdży lagerowych to mutacje mające na celu lepsze zachowanie podczas fermentacji pod zwiększonym ciśnieniem, szybszą fermentację czy wyższe odfermentowanie. Niewiele z tych cech ma konkretne znaczenie dla piwowarów domowych.

 

Ich dwa najpopularniejsze szczepy, lagerowe W34 i pszeniczne W68, są już dostępne dla piwowarów domowych. W34 nawet w postaci suchej.

 

Poczekamy na ofertę.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.