Infam 44 Posted November 9, 2011 No właśnie, słyszał ktoś? Wujek Google chyba nawet nie słyszał... Próbowałem coś trafić i nic. 169 narozeniny PU Dostałem zaproszenie. Wiem, że to KP ale co tam, zaryzykuję. Żywcem mnie nie wezmą :lol: Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacer 300 1 Items Posted November 9, 2011 Słyszelim, że rozsyłaja zaproszenia. Tylko dlaczego do Ciebie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Infam 44 Posted November 9, 2011 Tylko dlaczego do Ciebie? Spytałem się o to, odpowiedzieli wymijająco. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ignac99 14 Posted November 9, 2011 Słyszelim, że rozsyłaja zaproszenia. Tylko dlaczego do Ciebie? Za długoletnie zakupy. Infam jest klientem strategicznym. Quote Share this post Link to post Share on other sites
elroy 727 1 Items Posted November 9, 2011 Też dostałem, ale się niestety nie zjawię. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacer 300 1 Items Posted November 9, 2011 Też dostałem, ale się niestety nie zjawię. A do GŻ jedziesz? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Infam 44 Posted November 11, 2011 Bardzo udana impreza. Szczególne podziękowania dla Marleny i Docenta. Clou: Pilsner niefiltrowany Quote Share this post Link to post Share on other sites