karczmarz 86 1 Items Posted November 6, 2011 Witam serdecznie, moją przygodę z piwowarstwem domowym zacząłem wiosną 2011. Moją pierwszą warką był English Bitter z Brewkita. Zanim zacząłem się wgłębiać w tajniki produkcji sądziłem, że piwo domowe jest czymś niezwykle trudnym do wykonania (w sumie nie jest to łatwy proces) i zawsze jest mętne. Poza piwem interesuję się grafiką komputerową oraz fotografią. Choć do tej pory nie fotografowałem swoich piwnych zmagań. Bardzo mi się podoba życzliwość użytkowników na tym forum, dlatego mam nadzieję, że zostanę tu na dłużej Pozdrawiam z Jeleniej Góry. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skybert 84 1 Items Posted November 6, 2011 Witamy nowego piwowara Każdy z nas zaczynał podobnie. Powodzenia. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marmur 4 Posted November 6, 2011 Witam, udanych warek i sukcesów w nowym hobby (bardzo smacznym nb ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
rubezahl 72 Posted November 6, 2011 Witam sudeckiego sąsiada. Skoro to (już) nie tajemnica, wpisz sobie tą J.G. w profil - może to ułatwić kontakt z okolicznymi piwowarami. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Przemyss 9 Posted November 6, 2011 Witaj, powodzenia w piwowarskiej przygodzie PS. W wolnej chwili uzupełnij profil. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zstars 0 Posted November 6, 2011 Witam i pozdrawiam z Gdańska, samych udanych Quote Share this post Link to post Share on other sites
krzyncio 0 Posted November 6, 2011 Witaj i pozdro z Kołobrzegu. A zacieranie planujesz? Quote Share this post Link to post Share on other sites
karczmarz 86 1 Items Posted November 7, 2011 Witaj i pozdro z Kołobrzegu. A zacieranie planujesz? Mam już za sobą 2 warki zacierane (Christmas Beer, Belgian Triple). Z niecierpliwością czekam na efekty Quote Share this post Link to post Share on other sites
krzyncio 0 Posted November 7, 2011 No to gratuluję i życzę powodzenia:okey: Quote Share this post Link to post Share on other sites
zibi 17 Posted November 7, 2011 Również witam piwowara z Sudetów jest nas coraz więcej,może niedługo zawiążemy Sudecką Brać Piwowarską I życzę powodzenia w zacieraniu kolejnych warek. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bubuś 8 Posted November 8, 2011 Witam z Wisły. Życzę samych udanych warek:beer: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barą 4 1 Items Posted November 8, 2011 To i ja witam serdecznie kolegę Kacpra Quote Share this post Link to post Share on other sites