Jump to content
Sign in to follow this  
matpozmar

Kadź zacierna/ kocioł warzelny

Recommended Posts

Witam,

 

szukam informacji na temat objętości kadzi zaciernej oraz kotła warzelnego jakie stosuje się w browarach regionalnych i w dużych browarach przemysłowych typu LECH/ Żywiec. Nie mogę znaleźć tej informacji w internecie ;(, może ktoś z Was wie. Za pomoc będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam

Share this post


Link to post
Share on other sites

W Żywcu główny kocioł ma chyba 1000 hekto, jest jeszcze ten stary, mniejszy ale nie wiem ile on ma.

W Cieszynie to chyba coś koło 200 hekto.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.