Jump to content
Sign in to follow this  
pucek

Special Bitter modyfikacje

Recommended Posts

Hej

 

Mam zestaw z HB 'Special Bitter' i planuję go w końcu uwarzyć w nadchodzący weekend.

 

Skład:

- pilzeński Litovel 4kg

- karmelowy CastleMalting Crystal 150 0,20kg

- palony jęczmień Weyermann 50g

 

Chmiele:

- goryczkowy Perle 20g

- aromatyczny East Kent Goldings 30g

 

Drożdże S-04 chyba, że znajdę w Warszawie jakąś gęstwę do weekendu.

 

Ale mam jeszcze do dyspozycji chmiele:

- Wilamette 50g

- Tetnanger 10g

 

Zastanawiałem się nad chmieleniem na zimno Tetnangerem (lubię jego aromat).

Moglibyście doradzić czy to dobry pomysł?

Może ma ktoś z was ma jeszcze jakąś sugestię jak poeksperymentować z tym zestawem?

 

Pozdrawiam,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.