strzechowiec 0 Posted October 19, 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie Jako że jest to mój pierwszy post przedstawię się nazywam się Kamil mieszkam w Łodzi swoje pierwsze piwo "Pale Ale" metodą zacierania (od razu rzuciłem się na głęboką wodę ) uwarzyłem 10 września 2011r. zabutelkowałem równy miesiąc później 10 października i tak oto powstała 1 warka Strzechowego browaru Czytam to forum od dłuższego czasu ale dopiero po uwarzeniu pierwszej warki odważyłem się tutaj napisać Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jacenty 221 Posted October 19, 2011 Piwowarów jest jak mrówków Gdyby wszyscy się ujawnili to miejsca na mapie by zabrakło.Witam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
slotish 54 1 Items Posted October 19, 2011 Witaj na forum!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
banita12 10 Posted October 19, 2011 Cześć Życzę poważnego podejścia do piwowarstwa Quote Share this post Link to post Share on other sites
19Mateusz87 54 Posted October 20, 2011 Witam, powodzenia w piwowarstwie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bubuś 8 Posted October 20, 2011 Witam na fofum:beer: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Przemyss 9 Posted October 20, 2011 Witaj na forum, Gratuluję pierwszej zacieranej warki Powodzenia w piwowarskiej przygodzie. Od wujka Jejskiego zapewne dostaniesz + do reputacji, za pierwszą zacieraną warkę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kamil_s1 0 1 Items Posted October 20, 2011 Witam imiennika Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jejski 323 1 Items Posted October 20, 2011 Od wujka Jejskiego zapewne dostaniesz + do reputacji, za pierwszą zacieraną warkę. No jak nie jak tak Witam nowego piwowara. Oczywiście od wujka Jejskiego plusik za dobry start Quote Share this post Link to post Share on other sites
strzechowiec 0 Posted October 21, 2011 (edited) Dzięki wielkie za miłe przywitanie i za + do reputacji Pozdrawiam Edited October 21, 2011 by strzechowiec Quote Share this post Link to post Share on other sites
zstars 0 Posted October 23, 2011 Witam i pozdrawiam, smych udanych Quote Share this post Link to post Share on other sites
malymiki 4 1 Items Posted October 28, 2011 Witam krajana z Łodzi ! Udanych warek ! Quote Share this post Link to post Share on other sites