anteks 725 1 Items Posted September 21, 2011 Wszystkie znaki na niebie i na ziemi wskazują że w dniach 21-23.10.11 przybędę do Grodu Kraka . Może jakieś spotkanko ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
elroy 729 1 Items Posted September 21, 2011 Oczywiście Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepek84 65 1 Items Posted September 21, 2011 Hm.. a może w jakimś większym gronie ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
anteks 725 1 Items Posted September 21, 2011 Jestem otwarty na propozycje Quote Share this post Link to post Share on other sites
elroy 729 1 Items Posted September 21, 2011 No i super Daj znać na forum jak już będziesz z 2-3 dni przed przyjazdem, to się jakoś fajnie zorganizujemy Quote Share this post Link to post Share on other sites
pieddro 13 Posted September 21, 2011 pepek84: Tak więc twoja propozycja spotkaniowo-degustacyjna może przyjąć niespodziewany obrót Degustatorem będzie Anteks, przynajmniej jeden wyjedzie z Krakowa z miłymi wspomnieniami Quote Share this post Link to post Share on other sites
rysmis 4 Posted September 22, 2011 Ja jestem chętny:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepek84 65 1 Items Posted September 22, 2011 No i proszę Mielibyście jakiś pomysł gdzie ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
yapko 19 1 Items Posted September 29, 2011 Jak mnie przyjmiecie to też chętnie sie zintegruję. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rosek 3 1 Items Posted September 30, 2011 (edited) Ja też chętnie o ile będę mile widziany Edited September 30, 2011 by rosek Quote Share this post Link to post Share on other sites
anteks 725 1 Items Posted September 30, 2011 Myślę że spotkanie w sobotni wieczór o godz ? Zależy jak skończymy z Tieroo Omerta chętnie, patrząc na asortyment . Oczywiście spotkam się ze wszystkimi chętnymi Quote Share this post Link to post Share on other sites
elroy 729 1 Items Posted September 30, 2011 Jak w omercie, to daj znać o której plus minus, zarezerwuje nam miejsce. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonraD 1 Posted October 8, 2011 Ciekawym miejscem na takie spotkanie jest też c.k browar ... dają wybornego dunkela (w ofercie równiez weizen i imbirowe )... i miejsca ma swój klimat:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
tieroo 47 1 Items Posted October 13, 2011 Ciekawym miejscem na takie spotkanie jest też c.k browar ... dają wybornego dunkela (w ofercie równiez weizen i imbirowe )... i miejsca ma swój klimat:) A Ty serio piszesz ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
wassyl 7 1 Items Posted October 13, 2011 Ha!i nagle się okazało, za zamiast dyżuru w Warszawie będę miał 21-23 nocki w Krakowie - czyli jest szansa się zobaczyć Dajcie znać co i jak i się pojawię Quote Share this post Link to post Share on other sites
elroy 729 1 Items Posted October 13, 2011 Wpadaj Sobota 22.10.11 do Omerty Quote Share this post Link to post Share on other sites
tieroo 47 1 Items Posted October 13, 2011 Wpadaj Sobota 22.10.11 do Omerty My z Anteksem będziemy całkiem nie daleko. Przyjdziemy piechotką, jak tylko skończymy Wszystko zależy od pragnienia, apetytu Wygranego ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
anteks 725 1 Items Posted October 13, 2011 Nie wiem jeszcze gdzie sie zatrzymam i o której będę w piątek w Krakowie .Ale może wypali jeszcze jakieś piątkowe spotkanie ? :rolleyes: Quote Share this post Link to post Share on other sites
singerek 0 Posted October 13, 2011 Rezerwacja zrobiona? Quote Share this post Link to post Share on other sites
przemo70 38 1 Items Posted October 13, 2011 Wpadaj Sobota 22.10.11 do Omerty My z Anteksem będziemy całkiem nie daleko. Przyjdziemy piechotką' date=' jak tylko skończymy[/b'] Wszystko zależy od pragnienia, apetytu Wygranego ;-) Nie wiedzialem że taki figlarz z naszego anteksa Quote Share this post Link to post Share on other sites
tieroo 47 1 Items Posted October 13, 2011 Nie wiem jeszcze gdzie sie zatrzymam i o której będę w piątek w Krakowie .Ale może wypali jeszcze jakieś piątkowe spotkanie ? :rolleyes: huh nie wiem czy dam rade kondycyjnie. ;-) co do noclegu mieszkasz niedaleko centrum piechotą. ;-) wszędzie będzie blisko Quote Share this post Link to post Share on other sites
tieroo 47 1 Items Posted October 13, 2011 Wpadaj Sobota 22.10.11 do Omerty My z Anteksem będziemy całkiem nie daleko. Przyjdziemy piechotką' date=' jak tylko skończymy[/b'] Wszystko zależy od pragnienia, apetytu Wygranego ;-) Nie wiedzialem że taki figlarz z naszego anteksa A ja nie wiedziałem że Ty jesteś taki zbereźnik ;-) zaraz napiszesz że chciałbyś dołączyć ? ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
anteks 725 1 Items Posted October 13, 2011 (edited) Rezerwacja zrobiona? Ponoć zrobiona Edited October 13, 2011 by anteks Quote Share this post Link to post Share on other sites
przemo70 38 1 Items Posted October 13, 2011 My z Anteksem będziemy całkiem nie daleko. Przyjdziemy piechotką' date=' jak tylko skończymy[/b'] Wszystko zależy od pragnienia' date=' apetytu Wygranego ;-)[/quote']Nie wiedzialem że taki figlarz z naszego anteksa A ja nie wiedziałem że Ty jesteś taki zbereźnik ;-) zaraz napiszesz że chciałbyś dołączyć ? ;-) Na piwko jak najbardziej Quote Share this post Link to post Share on other sites