Komka 0 Posted September 17, 2011 Trzeba w końcu napisać na piwo.org swojego pierwszego posta. Konto użytkownika założyłem co prawda już jakiś czas temu, ale jakoś się nim nie interesowałem i jak do tej pory też nie logowałem. Często natomiast bywam i pisuje na browar.biz pod nickiem Pankracy. Do piwowarstwa domowego na razie mnie jakoś nie ciągnie, ale widząc że polscy piwowarzy-amatorzy powolutku stawiają nieśmiałe kroki ku zawodowstwu stwierdziłem, że trzeba na piwo.org zaglądać częściej. Stwierdziłem bowiem, że może czegoś się ciekawego dowiem. Aktualnie przeglądam tutejsze zasoby. A zatem... Witam serdecznie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dori 303 1 Items Posted September 17, 2011 Miło Cię tu widzieć Witam na forum, może jak trochę poczytasz to i warzyć zaczniesz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pieron 151 1 Items Posted September 17, 2011 I ja witam kolegę ze stolicy. pozdrawiam i zaglądaj częściej. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zstars 0 Posted September 18, 2011 Witam i pozdrawiam, może warto spróbować. Nie ma to jak smak własnego Quote Share this post Link to post Share on other sites