patryk0077 0 Posted September 16, 2011 Już od dłuższego czasu obserwuje forum, od ponad roku warzę i jakoś do tej pory nie przywitałem się w tym dziale z wami. Do tej pory warzyłem głównie w okolicach Olsztyna ale teraz z racji zmiany miejsca zamieszkania będę warzył również w Gdańsku. Życzę owocnych warek wszystkim piwarom Patryk. Quote Share this post Link to post Share on other sites
19Mateusz87 54 Posted September 17, 2011 Witam serdecznie. Ile warek już uwarzyłeś i jakie to były piwa? Życzę powodzenia Quote Share this post Link to post Share on other sites
patryk0077 0 Posted September 17, 2011 8 warek z tego 6 zaciernych (stout, ira, pils, dortmunder, porter i belgian pale ale z przepisu dori). Quote Share this post Link to post Share on other sites
dori 303 1 Items Posted September 17, 2011 Witam na forum Widzę że moja receptura cieszy się powodzeniem Quote Share this post Link to post Share on other sites
pmczarny 4 1 Items Posted September 17, 2011 Witam Sąsiada :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
korko_czong 10 1 Items Posted September 17, 2011 Witam z Oliwy i życzę powodzenia. Fajnie, że Gdańsk rośnie w siłę. W razie pytań pisz, chętnie wspomogę radą lub gęstwą Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pieron 151 1 Items Posted September 17, 2011 Witam na forum Widzę że moja receptura cieszy się powodzeniem A jak by nie mogła cieszyć. Witak kolejnego piwowara domowego Quote Share this post Link to post Share on other sites
zstars 0 Posted September 18, 2011 Również witam i pozdrawiam, samych udanych piwek Quote Share this post Link to post Share on other sites
patryk0077 0 Posted September 19, 2011 Dobry przepis musi cieszyć się powodzeniem. Do sąsiadów na pewno się odezwę czy to z jakimś dobrym piwkiem czy w sprawie gęstw Quote Share this post Link to post Share on other sites