Browman 0 Posted September 9, 2011 Czy może ktoś wie gdzie takową można kupić przez internet.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sojer 83 Posted September 9, 2011 Patrząc na szybko chyba nigdzie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Merv 4 Posted September 9, 2011 Podzwoń po sklepach i popytaj. Czasem mają w magazynie więcej niż jest pokazane na stronie, a może np się okaże, że niedługo będą mieli dostawę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shayboos 22 Posted September 10, 2011 (edited) W sierpniu pisałem do BA z zapytaniem o takową kapslownicę. Odpisali, że na początku września powinni mieć ... ale jakoś już zaczął się 10 września a w ofercie nadal jej nie mają ... jakiś kryzys czy co ? Edited September 10, 2011 by shayboos Quote Share this post Link to post Share on other sites
tola123 0 Posted September 10, 2011 Szukałem i nigdzie jej nie ma jest zamówiona w Italii mają to wysłać , ale jeszcze jej w Polandzie brak, nie moge czekac i kupiłem Grifo za 89zł Quote Share this post Link to post Share on other sites
Arczi 0 Posted September 11, 2011 Ostatnio się dowiadywałem i w BA przybliżoną datę podawali koniec września. Wcześniej miała być w centrum piwowarstwa Quote Share this post Link to post Share on other sites
josefik 269 1 Items Posted September 11, 2011 Ogólnie Italiance przez miesiąc byli na urlopie, teraz powoli wszystko wraca do normy, wznawiają produkcję i przyjmowanie zamówień. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marjan 0 Posted September 12, 2011 Nie na urlopie tylko strajkować im się zachciało. Jeśli dobrze pamiętam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
josefik 269 1 Items Posted September 12, 2011 Przez cały sierpień ??? Na moje zamówienie z początku sierpnia na pompę bezpośrednio z Włoch odpowiedzieli tydzień temu. Urlopy były. Quote Share this post Link to post Share on other sites
keda 1 Posted November 29, 2011 Coś wiadomo w temacie bo moja Greta już nie chce współpracować i muszę kupić coś porządnego? Quote Share this post Link to post Share on other sites