ryjo76 1 Posted August 8, 2011 Po dwóch warkach z nachmielonego WES'a, niesamowitej przygodzie degustacyjnej na Festiwalu Piwa w Leśnicy :), przyszedł dla mnie czas na podniesienie poziomu trudności w warzeniu własnego piwa:) Na razie szukam na tym forum natchnienia i pomocy - w przyszłości mam zamiar dać coś od siebie:) Witam zatem zacne grono miłośników Piwa i szybko biorę się do roboty PZDR-Szczep Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spotter 1 Posted August 8, 2011 Witaj i życzę powodzenia w warzeniu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Przemyss 9 Posted August 8, 2011 Witaj, samych udanych warek w piwowarskiej przygodzie Quote Share this post Link to post Share on other sites
dori 303 1 Items Posted August 8, 2011 Witam i życzę samych udanych warek Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pieron 151 1 Items Posted August 8, 2011 Witaj, Aż wstyd się przyznać, ale nie mam na łyżki a mieszadło Quote Share this post Link to post Share on other sites
krzyncio 0 Posted August 9, 2011 Piwowarzy z Kołobrzegu witają i pozdrawiają życząc samych udanych warek. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zstars 0 Posted August 9, 2011 Witam i pozdrawiam z Gdańska, samych udanych piwek Quote Share this post Link to post Share on other sites