Skocz do zawartości
prusak

Moja warzelnia...

Rekomendowane odpowiedzi

jak tak patrzę, to nie bardzo podobają mi sie warunki w których warzone jest to piwo. Dobrze, że ściany pobielone, bo tynk nie leci do kadzi.

A i ciekawi mnie jak czyszczą te baczki.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
drugi to U Medwidku. Pierwszy w Pilznie?

Bardzo dobrze! :tort:

Trzeci to nalewak w mini browarze PARNIK (cz), jak widać jeden barman go nie obskoczy.

Edytowane przez prusak

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Nasze USy i Sanepidy by oszalały jakby to zobaczyli, żadnej stali nierdzewnej, nie zwymiarowane przez Główny Urząd Miar i Wag...

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Na drzwiach do pomieszczenia w którym odbywa się fermentacja widziałem papierową plombę z pieczątka. Ale głowy nie dam bo było dużo innych rzeczy do oglądania :tort:

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się


×