Skocz do zawartości
prusak

Moja warzelnia...

Rekomendowane odpowiedzi

jak tak patrzę, to nie bardzo podobają mi sie warunki w których warzone jest to piwo. Dobrze, że ściany pobielone, bo tynk nie leci do kadzi.

A i ciekawi mnie jak czyszczą te baczki.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
drugi to U Medwidku. Pierwszy w Pilznie?

Bardzo dobrze! :tort:

Trzeci to nalewak w mini browarze PARNIK (cz), jak widać jeden barman go nie obskoczy.

Edytowane przez prusak

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Nasze USy i Sanepidy by oszalały jakby to zobaczyli, żadnej stali nierdzewnej, nie zwymiarowane przez Główny Urząd Miar i Wag...

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Na drzwiach do pomieszczenia w którym odbywa się fermentacja widziałem papierową plombę z pieczątka. Ale głowy nie dam bo było dużo innych rzeczy do oglądania :tort:

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...