Jump to content
Sign in to follow this  
Tanksztela

słód orkiszowy

Recommended Posts

To na pewno nie jest słód (chyba że od słodzenia ;) ).... A dawkowanie zależy od zawartości ekstraktu. Moim zdaniem, jeśli to jest ekstrakt, to do jakiegoś piwa pszenicznego by pasował.

Edited by rosek

Share this post


Link to post
Share on other sites

Skoro wysoce aromatyczny miód użyty jako surowiec do refermentacji nie daje aromatów miodowych w piwie, to szczerze wątpię, żeby ekstrakt orkiszowy dał - to przy refermentacji.

 

A jako dodatek zamiast ekstraktu - proponuję 1-1.5kg.

 

A piwo zacierane ze słodem orkiszowym robiłem i było świetne.

Edited by zgoda

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.