Jump to content
Sign in to follow this  
Jacki

Jakie drożdże do "dunkelweizena" zamiast pszenicznych.

Recommended Posts

Witam, uwarzyłem dzisiaj coś takiego (duplikuję część swojego wątku):

 

Skład:

- 1,6 kg. - Pilzneński

- 2,0 kg. - Pszeniczny

- 0,2 kg. - Carahell

- 0,2 kg. - Pszeniczny karmelowy

- 50 g. - Czekoladowy

- 100g.- Czekoladowy pszeniczny

 

Zacieranie:

- 44°C - 60 min.

- 52°C - 10 min.

- 62°C - 30 min.

- 72°C - 30 min.

- wygrzew

 

Filtrowanie/wysładzanie.

 

Chmielenie:

- 20g. Lubelski na 60 min.

- 10g. Lubelski na 30 min.

 

Niestety, okazało się, że gęstwa którą miałem dzisiaj zadać raczej stanie się powodem infekcji.

Do wyboru mam:

- US-05

- S-33

- S-04

- T-58

- gęstwa z Wyeast Belgian Witbier

 

Coś zadać muszę, jak myślicie z czym to wypadnie najlepiej? Osobiście przychylam się do Wyeast Belgian Witbier.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.