Skocz do zawartości

OSTRY DYŻUR - wątek TYLKO dla potrzebujących pilnej pomocy !


coder

Rekomendowane odpowiedzi

obraną i pokrojoną czy starta? suszyć ją czy dawać świeżą?:)

możesz obrana skórkę pokroić w kostkę, a jak masz czas to podsusz , czasami jak braknie curacao to stosuję mieszankę 50/50 skórka słodkiej pomarańczy + skórka grejpfruta.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

obraną i pokrojoną czy starta? suszyć ją czy dawać świeżą?:)

Świeża, starta ale bez białego miąższu, najlepsze pomarańcze twarde z pomarszczoną skórką, pozostałe ciężko się ściera.

 

edit

coś się net przywiesił.

Edytowane przez mateos
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Pachnie tak jak poprzednie jak się zaciągniesz z bliska to zatyka ,taki jak by gaz ( Co2 ) .Tylko po burzliwej to chyba nie bardzo bo to piwo jest już po cichej i to wydłużonej z przyczyn nie zależnych ode mnie .Jednak cicha nie przebiegała tak spokojnie bo dość dużo bulgotało przez pierwsze 2 dni .

Edytowane przez spontan
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.