Jump to content
Sign in to follow this  
skybert

Wliczanie płatków pszennych i owsianych do wydajności.

Recommended Posts

Ponieważ używam swojego arkusza do ?komponowania? receptur nie wiem jak traktować płatki pszenne, owsiane czy ryżowe. Czy tak samo jak słód? Czy skrobia zawarta w płatkach jest porównywalna do skrobi zawartej w słodzie?

Chciałbym przewidzieć mniej więcej końcową objętość, aby dobrać odpowiednio chmielenie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Skrobia to skrobia, wszędzie jest taka sama. "Ekstraktywność" płatków powinieneś mieć podaną na opakowaniu jako pozycję "węglowodany" (w gramach na 100g produktu, czyli praktycznie w %).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.