Jump to content
Sign in to follow this  
zgoda

Zymoferm Z032-1-31 (Kölsch und Altdeutsches Helles)

Recommended Posts

Zymoferm Z032-1-31 (Kölsch und Altdeutsches Helles)

 

Hefe-Stamm/Artikel-Nr.: Z032

Hefe-Art: obergärig

Gebinde-Einheit: ca. 40 ml

Für Biersude von: bis zu 25 Liter

Hefe-Typ/Beschreibung:

  • Obergärige Kölsch-Hefe
  • Mild-fruchtiges Aroma
  • geringe Esterbildung

Empfohlen für folgende Biere:

  • helle, obergärige Spezialbiere nach ?Kölsch-Typ?

Bruchbildung: niedrig

Alkoholtoleranz:mittel (5 - 10 %)

Optimaler Gärungsbereich: 18 - 20 °C

Ca.-Vergärungsgrad in der Würze: ca. 72 - 78 %

Szczep: Z032

Typ fermentacji: górna

Zawartość opakowania: ok. 40 ml

Objętość brzeczki: do 25 litrów

Opis:

  • drożdże górnej fermentacji do piwa typu Kölsch
  • łagodnie owocowe aromaty
  • niska produkcja estrów

Zalecane do piwa:

  • jasne piwa górnej fermentacji typu Kölsch

Osiadanie: słabe

Tolerancja na alkohol: 5 - 10% obj. (średnia)

Optymalna temperatura fermentacji: 18 - 20°C

Odfermentowanie: ok. 72 - 78%

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.