Jump to content

lol :)

coder
 Share

Recommended Posts

Trwa moda na fidget spinnery. Nie rozumiem jej, ale że staram się nie krytykować tego czego nie spróbowałem to postanowiłem sobie taki fidget spinner kupić. Nadal nie rozumiałem tego fenomenu. Do dziś! Bardzo dobrze się nim piwo otwiera kiedy nie ma nic innego pod ręką! Polecam :-) 61255a83cef1448283436a4ca0094bd4.jpg

Jeden z lepszych portali z głupimi obrazkami - 9gag - uruchomił zbiór oznaczony "i drink beer".

Najpierw pojawił się tam gif z maszynowego nalewania pszeniczniaka, a po jakimś czasie reklamę wykorzystująca ten sam patent. Bardzo miło!

Edited by zasada

• 1 month later...

Ciekawe faktycznie.

A idąc tym samym tropem, możemy powiedzieć, że Reinheitsgebot nadal broni jakości piwa na terenie Niemiec:

https://wiadomosci.wp.pl/jak-skonczy-zastrzelony-przez-niemcow-polski-zubr-trzeba-powiedziec-ze-sa-praktyczni-6167147181778561a

Edited by zasada

Ja bym obstawiał nowe forum. U siebie obrazek widziałem w powiadomieniu mailowym - ale już po przejściu do forum - nie. Nie ma zarówno w tapatalku ani w przeglądarce - jest tylko i wyłącznie w mailu. Jak @elroy nie czyta tego tematu, to trzeba będzie zgłosić, ale może wspomnienie wystarczy.

Edit po poście @FurioSan - zgadza się, po wyłączeniu adblocka - obrazek jest na stronie. Zmylił mnie brak w tapatalku i fakt, że wcześniejsze obrazki zawsze były na stronie....

Edited by mrmrooz

nie wyswietlajacy sie obrazek to kwestia adblocka

Panowie ( i Panie? ) Trochę godności i dodać do whitelisty piwo.org - tu reklam nie ma az tyle wiec pozwólcie zeby nasze forum się finansowało 

3 minuty temu, FurioSan napisał:

nie wyswietlajacy sie obrazek to kwestia adblocka

Potwierdzam, jak włączyłem adbloka to obrazek "znikł"

4 minuty temu, FurioSan napisał:

dodać do whitelisty piwo.org

Popieram w 100%:okey:

• 4 weeks later...
  • 1 month later...