Skocz do zawartości

Uwarzą bielitzera w browarze na bielskiej starówce


misiuzeb

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć :)

 

Zasłyszałem na jesień że piwowarem ma być z wykształcenia ekonomista.

To dobrze czy źle? W końcu są między nami ludzie różnych profesji' date=' a niejeden mógłby piwowarzyć w restauracyjnym z sukcesem.[/quote']

Wychodzi na to że zawsze jestem na "nie" .............

 

Zgoda nie mam pojęcia czy to dobrze czy źle - podałem informacyjnie.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Na stronie glownej piwo.org widnieje artykul o Dymionym Marcowym.

Czytajac mozna trafic na informacje:

Michał Saks ma bogate doświadczenia amatorskie (z wieloma sukcesami zresztą) i przemienił hobby w zawód (kto nie wie ? Michał jest piwowarem w browarze restauracyjnym Brovarnia w Gdańsku)

Wiec moze i w bielsku bedzie ok :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.