Jump to content
Sign in to follow this  
misiuzeb

Uwarzą bielitzera w browarze na bielskiej starówce

Recommended Posts

Cześć :)

 

Zasłyszałem na jesień że piwowarem ma być z wykształcenia ekonomista.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Zasłyszałem na jesień że piwowarem ma być z wykształcenia ekonomista.

To dobrze czy źle? W końcu są między nami ludzie różnych profesji, a niejeden mógłby piwowarzyć w restauracyjnym z sukcesem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cześć :)

 

Zasłyszałem na jesień że piwowarem ma być z wykształcenia ekonomista.

To dobrze czy źle? W końcu są między nami ludzie różnych profesji' date=' a niejeden mógłby piwowarzyć w restauracyjnym z sukcesem.[/quote']

Wychodzi na to że zawsze jestem na "nie" .............

 

Zgoda nie mam pojęcia czy to dobrze czy źle - podałem informacyjnie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na stronie glownej piwo.org widnieje artykul o Dymionym Marcowym.

Czytajac mozna trafic na informacje:

Michał Saks ma bogate doświadczenia amatorskie (z wieloma sukcesami zresztą) i przemienił hobby w zawód (kto nie wie ? Michał jest piwowarem w browarze restauracyjnym Brovarnia w Gdańsku)

Wiec moze i w bielsku bedzie ok :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.