Skocz do zawartości

fermentacja burzliwa-po dwóch dniach piana opadła...


Rekomendowane odpowiedzi

Historia zna takie przypadki. Po pierwsze sprawdź Blg.

Nie zaszkodzi też, abyś napisał jakie surowce, jak zacierałeś, jakie drożdże i w jakiej temp. fermentowałeś.

 

ps. przyczyną może być to, że drożdże zjadły to co miały :beer:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.