Gawon 147 Posted February 28, 2016 dzięki,jutro wrócę na około do domu i zakupię bo jutro będę warzył ,niestety tylko suchary tam mają Quote Share this post Link to post Share on other sites
G.R.E.G 0 Posted March 14, 2016 (edited) jak dobrze pójdzie, za kilka dni bede miał do oddania gęstwę po FM 41, pierwsze pokolenie po Hefe-Weizen 13 BLG, odbior woj.podkarpackie: na trasie Tarnowiec - Szebnie - Potok - Krosno Edited March 14, 2016 by G.R.E.G Quote Share this post Link to post Share on other sites
mateniek 0 Posted March 16, 2016 Oddam Us-05 gęstwa okolice Piaseczna. Szczegóły na prv. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jonas 2 Posted March 17, 2016 Ma ktoś może troche drożdży do grodziskiego? Mógłbym odebrać osobiście w okolicach Jaworzna, Katowic. W niedziele jade też do żywca, więc w grę wchodzi też południe śląska. Quote Share this post Link to post Share on other sites
depesz 4 1 Items Posted March 20, 2016 Oddam Us-05 gęstwa okolice Piaseczna. Szczegóły na prv. Na gwałt potrzebuję gęstwę (wczoraj uwarzyłem Imperial IPA i okazało się, że nie mam drożdży), była by jakaś szansa dzisiaj podjechać odebrać? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mateniek 0 Posted March 20, 2016 Dzisiaj przelewam imperiala na cichą, wiec gestwa wieczorkiem do oddania:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
indianin 1 Posted March 20, 2016 (edited) Oddam gęstwę po Pilsie 1 pokolenie Wyeast 2308 Munich Lager. Dzisiaj zebrana. Już nie aktualne.Poszła w dobre ręce. Edited March 21, 2016 by indianin Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szalas85 109 Posted March 28, 2016 Czy ktoś z Warszawy ma może do odstąpienia gęstwę po FM Gwoździe i Banany, albo innych płynnych do Weizena? Potrzebuję na najbliższą sobotę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Smul&Sons 9 Posted April 1, 2016 Witam, czy ktoś w Warszawie posiada gęstwę do belgów? Planuję Blonda na 3 kwietnia a w całej warszawie nie ma świeżych drożdży. Quote Share this post Link to post Share on other sites
maro86 10 1 Items Posted April 3, 2016 Mam w Bydgoszczy do oddania tygodniową gęstwę S33 oraz dzisiejszą US05 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mc007 30 Posted April 6, 2016 Chętnie przygarnę gęstwę pod jakiegoś Bittera w okolicach Gliwic. Quote Share this post Link to post Share on other sites
olekstar 8 Posted April 8, 2016 (edited) Witam, Poszukuję gęstwę: White Labs WLP650 Brettanomyces Bruxellensis lub Wyeast 5112 Brettanomyces Bruxellensis lub zakupię na spółkę nowe drożdże. Pozdrawiam olekstar PS. Mam mieszadło magnetyczne, więc nie ma problemu z propagacją, więc mogę od razu namnożyć wymaganą ilość i przesłać pocztą lub nawet kurierem. Edited April 8, 2016 by olekstar Quote Share this post Link to post Share on other sites
gr000by 12 1 Items Posted April 11, 2016 Poszukuję gęstwy FM26 Belgijskie Pagórki, w planach mam kilka "belgów". Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wobor 16 Posted April 17, 2016 (edited) oddam gęstwę Wyeast 2308 pierwszy zbiór po jasnym lekko wędzonym, gęstwa przemyta, zebrana 14.04, blg 13,5 BIAŁYSTOK. dwie porcje na zbyciu: 250 g. 150 g. Edited April 17, 2016 by Wobor Quote Share this post Link to post Share on other sites
miruk 2 Posted April 18, 2016 (edited) Do oddania gęstwa Wyeast 1728 Scottish Ale po : scotish 70/- 10°Blg i Foreign Extra Stout 16°Blg Wieliczka / Okolice update: gęstwa opuściła miejsce zamieszkania celem podjęcia pracy u innego piwowara Edited April 25, 2016 by miruk Quote Share this post Link to post Share on other sites
mundex 34 Posted April 28, 2016 Będę miał gęstwę FM41 "Gwoździe i banany" po weizenie (~ 2.V), Zbierać dla kogoś (część potrzebuję na kolejną warkę pszenicy)? 1 Kastuog reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kastuog 0 Posted April 28, 2016 Ja bardzo chetnie ale za daleko. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lookasoo 13 1 Items Posted April 28, 2016 Na jutro będzie ktoś w stanie podarować gęstwę do grodziskiego, albo do pszeniczniaka (najchętniej FM 51 lub FM41) z Wrocławia lub okolic? Quote Share this post Link to post Share on other sites
maro86 10 1 Items Posted April 29, 2016 T58 w Bydgoszczy Quote Share this post Link to post Share on other sites
mk77 2 Posted April 30, 2016 Czy ktoś posiada jeszcze gęstwę z dolniaków ? Potrzebuję na porter bałtycki. Chętnie odkupię/przyjmę z okolic Opola. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szwed 48 Posted May 4, 2016 Poszukuje gęstwy do WITa, w zamian oferuję FM50 Kłosy Kansas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kerni 0 1 Items Posted May 6, 2016 Mam gęstwę z Fermentum Mobile FM51 Grodzie Dębowe. Po 1 warce. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kastuog 0 Posted May 12, 2016 Mam do oddania gęstwy: 1. Wyeast 3031-PC Saison-Brett Blendhttps://www.wyeastlab.com/Q3PC2015.cfm4porcje2. FM20 Białe walonki3porcje Trzeci zbiór. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fost 5 1 Items Posted May 13, 2016 Szukam gęstwy do pszenicy z okolic Krakowa, idealnie w przeciągu najbliższych dwóch tygodni. Najchętniej Kłosy Kansas, Pszeniczny łan lub Gwoździe i banany, ale i inną gęstwą nie pogardzę... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Smul&Sons 9 Posted May 14, 2016 Cześć, czy może ktoś z Warszawy będzie miał do użyczenia trochę gęstwy w dniu jutrzejszym (jutro wieczorem)? Przyjmę każdy rodzaj drożdży. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites