Skocz do zawartości

starter do dolniaka


jarekm

Rekomendowane odpowiedzi

Możesz zrobić starter w temperaturze pokojowej, ale zadajesz tylko gęstwe po zlaniu z nad niej piwa. Preferuję jako starter mini warkę (w 10 litrowym wiadrze) robioną w temperaturze dedykowanej dokniakom, mogę całość wlać do brzeczki, nie tracę piwa i unoszących się w nim drożdży.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.