Jump to content
Sign in to follow this  
malinatbg

Mierzenie temperatury

Recommended Posts

Potrzebuje bardzo szybkiej odpowiedzi. Przy zacieraniu powinienem mierzyć temperaturę młóta czy temperaturę wody. Różnica miedzy nimi 2-3 stopnia. Ewentualnie czy jest to dużo dla enzymów.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Powinieneś mierzyć mniej więcej w środku garnka, a więc w młócie. Nie za blisko ścianek garnka i nie za bliski powierzchni.

No i pamiętaj o mieszaniu podczas podgrzewania :P

Edited by olo333

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.