Skocz do zawartości

Mąka owsiana zamiast płatków owsianych


kaperek1

Rekomendowane odpowiedzi

  • 3 miesiące temu...

Przy niewielkim dodatku mąki nie ma problemu, używałem kiedy okazywało się w dniu warzenia, że płatki zeżarto. Oczywiście musisz wziąć pod uwagę fakt, że mąka jeszcze bardziej zakleja niż płatki. Dobrze jest użyć większej ilości wody do zacierania, przydatna jest też łuska i cierpliwość.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.