Jump to content

Wyleżakowanie piwa w beczce dębowej średnio opalanej


ligeiro
 Share

Recommended Posts

Cześć, zakupiłem ostatnio świeżą beczkę dębową od Węgrów Boros, mam do dyspozycji imperialnego portera, leży jeszcze w fermentorze lub porter bałtycki, już zabutelkowany.
Jest pytanie jak się do tego zabrać by czegoś nie uwalić, zależy mi aby beczka "puściła" wanilię czy nuty dębowe do piwa. Czy ktoś coś?

Pytanie jak zdezynfekowac beczkę od środka, oczywiście już po próbach szczelności? jakimś spirytusem? Nadwęglanu trochę się boję dodać.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.