Jump to content

[Docent]W Jeżyckim Browarze Piwnicznym czyli u Pana Penera


Pierre Celis
 Share

Recommended Posts

W przeddzień kooperacyjnego warzenia z Harpaganem, odwiedziłem aktualnego piwowara Harpagana czyli Mikołaja ‚Penera’ Pieczyńskiego. W zlokalizowanej na poznańskich Jeżycach piwnicy porozmawialiśmy o jego „ścieżce kariery”, o ulubionych stylach i oczywiście o wątkach, które zainteresują domowych piwowarów, jak chociażby ciśnieniowej fermentacji. A wszystko to oczywiście w towarzystwie świetnego domowego piwa! Zapraszam na dwuczęsciowe wideo (druga częśc niebawem)!

20220714_190358.jpg?w=95&h=150 20220714_190807.jpg?w=92&h=150 20220714_191226.jpg?w=150&h=84 20220714_192456.jpg?w=150&h=109 20220714_200621.jpg?w=150&h=84 20220714_201910.jpg?w=150&h=92 20220714_213202.jpg?w=91&h=150

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.