Jump to content

Recommended Posts

Warka: 11 gal (41.6 L)

OG: 1.066 (16.1 Plato)

IBU: 51

SRM: 19.8

Wydajność: 72%

 

 

Słody:

 

20 lbs. (9.07 kg) 2-row Pale

 

2 lbs. (0.9 kg) Cara-pils Dextrine (słód dekstrynowy)

 

2 lbs. (0.9 kg) Crystal 40L

 

2 lbs. (0.9 kg) Brown Sugar (cukier brązowy)

 

1.0 lb. (0.45 kg) słód czekoladowy

 

 

 

Chmiel:

 

2.0 oz. (57 g) Centennial (60 min)

 

2.0 oz. (57 g) Centennial (15 min)

 

2.0 oz. (57 g) Centennial 0 min

 

 

 

Drożdże: US-05

 

 

 

Zacieranie: 154F (67°C) 60 min

 

 

 

Uwagi:

 

Inspiracją tego piwa był Dogfish Indian Brown Ale: http://www.dogfish.com/brews-spirits/the-brews/year-round-brews/indian-brown-ale.htm . Piwo to najlepiej smakuje zimą, serwowane w temperaturze pokojowej. Najlepiej jest odleżakować to piwo w butelkach przez co najmniej 2 miesiące.

 

Słód 2-row Pale możesz zastąpić słodem Pilsner, Crystal 40 możesz zasąpić karamelowym jasnym, cukier brązowy możesz zastąpić zwykłym cukrem stołowym.

Edited by scooby_brew

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.