Piotr Ba Posted May 11 Share Posted May 11 Którą partię Kolscha wysłać na kpd? Najstarszą, nowszą czy to co na zdjęciu najświeższą (ta nawet prawie nie była lagerowana) różnice między tymi partiami marginalne. Wstępnie wysyłam tą najstarszą ma juz prawie 2 miesiące ale po wielu próbach wydaje mi się najlepiej ułożoną całość w tym większą goryczkę. To na zdjęciu tyle co po nagazowaniu ale kurde mistrzostwo świata jest szkoda że nie mogę wam polać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted May 11 Share Posted May 11 Jedna na siebie, drugą na szwagra, trzecia na żonę rkkr, Ununul and fotohobby 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glabro Posted May 11 Share Posted May 11 Godzinę temu, anteks napisał: Jedna na siebie, drugą na szwagra, trzecia na żonę Jak z mandatami za fotoradary 😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotohobby Posted Saturday at 06:51 PM Share Posted Saturday at 06:51 PM W dniu 11.05.2022 o 19:30, Piotr Ba napisał: Którą partię Kolscha wysłać na kpd? Najstarszą, nowszą czy to co na zdjęciu najświeższą (ta nawet prawie nie była lagerowana) różnice między tymi partiami marginalne. Drugą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts