panszpik Posted April 19 Share Posted April 19 Cześć, konkurs jak co roku na Piwobraniu w Grodzisku, zgłoszenia od dziś do 15.05, wysyłki piwa 17.05-14.06., sam konkurs w weekend 17-19.06.2022. Wszystkie detale na grodziskikpd.org Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NervGal Posted May 3 Share Posted May 3 Marcin, "zgłoszenia od dziś" - ale jak? Gdzie jest formularz? Odnośnik na stronie martwym jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panszpik Posted May 3 Author Share Posted May 3 PSPD przechodzi na system BAP znany ze Szczecina, używałem go zresztą na konkursie w Brazylii i chwalę sobie jako sędzia. Z tym że czekam na support, bo wszystko gotowe a nie pozwala mi na publikację formularza z powodu braku danych w rubryce która jest oczywiście wypełniona Mam nadzieję odpalić formularz jak tylko admin systemu usunie mi ten błąd. zasada 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panszpik Posted May 4 Author Share Posted May 4 Ogarnięte, przepraszam za opóźnienie https://beerawardsplatform.com/grodziski-kpd Joosto 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts