Marcek10 Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 (edited) Zasady działania wszystkim znana dodatkowo wyświetlacz obrazujący położenie potencjometru co w rezultacie pozwala na łatwe ustawienia takich samych nastawów. Wymiary 14*16*4cm Dla forumowiczów do zestawu gratis pylon homemade inox. fi6 25mm Zestaw z ładowarką 90pln. Dostępne również wersja bez wyświetlacza 80pln. Ponieważ w ostatnim czasie znacząco rosną ceny podzespołów podana cena może być nieaktualna! Zamieszczam link do aukcji z aktualną ceną. Osoby zainteresowane proszę o przesłanie wiadomości w aukcji oraz powołanie sie na forum. https://m.olx.pl/d/oferta/mieszadlo-magnetyczne-CID767-IDO76ZX.html Edited March 8, 2022 by Marcek10 Uzupełnienie danych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzarekS Posted March 7, 2022 Share Posted March 7, 2022 Wysłałem wiadomość Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzarekS Posted March 12, 2022 Share Posted March 12, 2022 Polecam, mieszadło kręci ,,pipsztancem,, aż miło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilnurek Posted March 12, 2022 Share Posted March 12, 2022 Jakiej wielkości/pojemności kolbę można postawić na tym mieszadle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcek10 Posted March 13, 2022 Author Share Posted March 13, 2022 Co do kolby to nie wiem bo nie mam ale stawiałem słój 4L. i kręciło robiąc wir. Myślę, że z kolbą o podobnej pojemności również nie powinno być problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts