Skocz do zawartości

[BeerFreak]Aromaty stęchłe i ziemiste w piwie


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

Aromaty stęchłe i ziemiste potrafią mocno uprzykrzyć degustację. Wady te nie występują co prawda aż tak nagminnie jak wiele innych opisanych już na blogu, jednak sędziując konkursy kilkukrotnie natrafiłem na piwa, które zapowiadały się całkiem przyzwoicie, ale dyskwalifikowały je właśnie tego typu cechy. Warto więc wiedzieć jak unikać narażania swoich wyrobów, zwłaszcza że jest to stosunkowo proste. Aromaty stęchłe Za aromaty stęchłe odpowiada przede wszystkim...

Artykuł Aromaty stęchłe i ziemiste w piwie pochodzi z serwisu BeerFreak.pl.

View the full article

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.