Jump to content

Kiedy lagerować - dylemat.


Piotr Ba
 Share

Recommended Posts

No więc znów powstanie dylemat czy umieścić w temp. 0-2 st C fermentor przed rozlewem na okres tygodnia czy nagazowane już piwo w butelkach.

Czy w tej I opcji ryzykować tym  że będą probelmy z nagazowaniem i czy szczep jeśli będzie miał problemy z tym nie naprodukuje w czasie refermentacji off-flavours ??

Czy nie lepsze dla piwa będzie fermentacja i refermentacja w takich samych optymalnych warunkach ?? Tak też robię już od dawna.

Jakie macie doświadczenia porównawcze ?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.