Jump to content

Słód enzymatyczny


Gilmur
 Share

Recommended Posts

Szukałem, ale nie znalazłem

 

Zostało mi śrutowanego słodu z ubiegłego sezonu.

Zakładam że enzymy poszły się gwizdać.

Dla tego wpadłem na pomysł żeby kupić świeży słód enzymatyczny i zastąpić nim cześć słodu pilzneńskiego - tak żeby były enzymy do zacierania.

 

1. Czy taki pomysł ma sens?

2. Ile kg  słodu enzymatycznego musiałbym dodać  do zasypu?

(Słód Enzymatyczny - Viking Malt (Strzegom))

 

Warka 23l (standardowe wiadro)

- pilzneński -                   5kg

- monachijski jasny 16 -  0,75kg

- czekoladowy 600 -        0,4kg

- płatki owsiane -            0,5kg

- jęczmień palony -         0,2kg

 

razem                              6,85

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.