Tomkat Posted November 13, 2021 Share Posted November 13, 2021 Cześć wszystkim! Bardzo mi miło, że dołączyłem do Waszego zacnego grona. Przyszedłem tutaj, żeby czerpać wiedzę od najlepszych. Do pierwszej warki zbierałem długie lata i w sumie nie wiem dlaczego. Głównym powodem było to, że 10 lat temu nie było tyle wiedzy w internecie. Teraz w końcu poszła iskra i właśnie odpaliłem pierwsze piwo z brewkitu. Jestem prawie pewien, że to nie będzie przygodne hobby, tym bardziej, że mam już doświadczenie z produkcją wina i destylatów. Mam na imię Tomek, mieszkam w Kielcach. Lat 32. Sądownie nie karany :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasada Posted November 13, 2021 Share Posted November 13, 2021 Powodzenia w warzeniu i forumowaniu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamiko Posted November 13, 2021 Share Posted November 13, 2021 Powodzenia w warzeniu Jak to kiedys w jakimś filmie bylo - na każdego znajdzie się paragraf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts