Jump to content

[Piwo i Cydr]Cydrownictwo: Co kryje moszcz jabłkowy? Cz. I (kwartalnik Piwowar)


Pierre Celis
 Share

Recommended Posts

(Pierwsza część artykułu, który ukazał się w 23 numerze kwartalnika Piwowar; druga część tutaj) Przemek Iwanek Przeprowadzenie fermentacji cydru nie powinien sprawić trudności piwowarowi. Jeśli zachowa czujność przy punktach krytycznych, takich jak zachowanie wysokiej higieny, czy stabilna temperatura odpowiednia dla danego szczepu drożdży – możne spodziewać się dobrych rezultatów. Ważniejszym procesem w cydrownictwie jest przygotowanie … Czytaj dalej Cydrownictwo: Co kryje moszcz jabłkowy? Cz. I (kwartalnik Piwowar)

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.