smola Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 Jak w tytule, macie doświadczenie ze słodami słodowni Soufflet, jak z jakością pilzneńskiego? Zamówiłem słód vikinga, a otrzymałem soufflet. Nie wiem czy sklep podmianę zrobił celowo i zastanawiam się nad zwrotem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 9 minut temu, smola napisał: Jak w tytule, macie doświadczenie ze słodami słodowni Soufflet, jak z jakością pilzneńskiego? Zamówiłem słód vikinga, a otrzymałem soufflet. Nie wiem czy sklep podmianę zrobił celowo i zastanawiam się nad zwrotem. Dobra jakość ps I chyba nawet tańszy od Vikinga smola 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smola Posted October 26, 2021 Author Share Posted October 26, 2021 Tańszy to fakt, na worku 25kg o prawie 16zł. Bałem się o jakość, ale jeśli polecasz to ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 (edited) 18 minut temu, smola napisał: Tańszy to fakt, na worku 25kg o prawie 16zł. Bałem się o jakość, ale jeśli polecasz to ok. Szał Piw, Nieczajna ich używa ps Ale ze względu na Wojtka nie może byc inaczej Edited October 26, 2021 by anteks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapcio Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 Także używałem pilzneńskiego i innych słodów ze słodowni Soufflet, aż do momentu wzrostu kosztów wysyłki sklepu Malteurop. Pewnie używałbym do dzisiaj. Jakość ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 16 minut temu, Sapcio napisał: Także używałem pilzneńskiego i innych słodów ze słodowni Soufflet, aż do momentu wzrostu kosztów wysyłki sklepu Malteurop. Pewnie używałbym do dzisiaj. Jakość ok. Malteurop sprzedawał Souffleta? grandfso 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapcio Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 2 godziny temu, anteks napisał: Malteurop sprzedawał Souffleta? anteks, masz rację, faktycznie, kupowałem Souffleta w innym sklepie. Niemniej dobrą opinię potwierdzam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts