Jump to content

Osad na powierzchni cydru po butelkowaniu.


karmelsik
 Share

Recommended Posts


Witam, po zabutelkowaniu coś niepokojącego pojawiło się na powierzchni cydru. Biały nalot. NIe zauważyłem go w wiadrze na etapie rozlewania. Przy butelkowaniu dałem 4g cukru +15g ksylitolu na butelkę. Minął tydzień, jeszcze się nie nagazowało. W smaku i zapachu pachnie tak jak należy. Nie czuć nic dziwnego, ale na powierzchni plywa ten nalot. Jak zamieszam butelkę to troche kamien w czajniu wyglada (z tym ze wyplywa na wierzch). Zgarniając osad ze szklanki w palce nie czuć żeby miał jakąś fakturę/ziarnistość. Miał ktoś taki problem może?

IMG_20211011_194544.jpg

IMG_20211011_194554.jpg

IMG_20211011_195305.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.