Mycroft Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Cześć, w ramach przygotowań do egzaminu sędziowskiego BJCP chętnie wejdę w posiadanie jakichś piw domowych w celu ich oceny zgodnie z metryczką BJCP. Jeśli jesteś początkującym piwowarem i masz ochotę podzielić się kilkoma butelkami, to napisz. Piwa powinny być uwarzone w jakichś ogólnie uznanych stylach (najlepiej bez niestandardowych dodatków i nie jakieś hardcorowe wariacje). Mogę podjechać na terenie Warszawy. I oczywiście podzielę się feedbackiem po degustacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincent183 Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Cześć, początkujący nie jestem ale mogę dać ci piwo do testów. Obecnie na stanie mam Tripla, Whisky Extra Stout i Koelscha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapcio Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Hej, ja także mogę podrzucić parę swoich wyrobów do oceny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mycroft Posted August 25, 2021 Author Share Posted August 25, 2021 Super, odzywam się na priv do Was Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts