Adgt Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 (edited) Dobry wieczor dziś robiłem piwo na etapie zakładania rurki do piwa na chwilę ją zo satawiłem mój kuzyn który ma 5 lat poleciał do rurki i wdmuchal całą wodę do brzeczki i teraz pytanie czy piwo zostało zakażone? Dodam ze była to woda z kranu Edited August 15, 2021 by Adgt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INTseed Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Raczej nie. Ja robię piwa latem z puszek bez gotowania wody i nic im nie jest. Na przyszłość lej wodę z starsanem.Wysłane z mojego Poco X3 NFC przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adgt Posted August 15, 2021 Author Share Posted August 15, 2021 Dziękuję ale czy np ślina mojego kuzyna która mogła się tam dostać mogła je zakazie 6 godzin temu, INTseed napisał: Raczej nie. Ja robię piwa latem z puszek bez gotowania wody i nic im nie jest. Na przyszłość lej wodę z starsanem. Wysłane z mojego Poco X3 NFC przy użyciu Tapatalka Dziękuję ale kuzyn wdmuchał ustami tą wodę z rurki i czy np jego slina mogła zakazić piwo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INTseed Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Nic nie powinno się stać. Następnym razem bardziej uważaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBum Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Zobaczysz za jakiś czas. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts