BumBum Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Chcę zrobić szybkiego kwasa z wiśniami drylowanymi które pójdą do wiadra po burzliwej fermentacji. Owoce zmiażdżyć przed dodaniem? Może wystarczy jak wrzucę tylko drylowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koora Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) Polecam zakup pulpy. Sterylne, zmiażdzone, bez bałaganu. Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez Koora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuuu Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Możesz wrzucić w całości, ale dobrze wcześniej je zamrozić. Rozewie to błony komórkowe i lepiej oddadzą sok. Pulpę trzeba dobrze odfiltrować, żeby nie było gushingu. Całe owoce latwiej oddzielić Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Stanczu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BumBum Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Właśnie chodzi mi o to by się nie bawić z filtracja pulpy. Tak zrobię, zamroże i dopiero dodam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się